RING OSS - 021-372 47 21

Stenläggning Västerås

RING OSS - 021-372 47 21

Stenläggning

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med stenläggning i Västerås.

Behöver du hjälp med stenläggning i Västerås har du kommit rätt. Vi är ett familjeägt företag med mångårig erfarenhet av stenläggning och vet att lägga marksten kan vara ett komplicerat och mödosamt arbete.

När du anlitar oss kan du lita på att du får bra service och ett exemplariskt utfört arbete av proffs som vet av erfarenhet att kvalité och hållbarhet är det viktigaste när det kommer till stenläggning i Västerås.

Kontakta oss redan idag om du har frågor eller behöver hjälp med stenläggning i Västerås.

Proffs på stenläggning i Västerås

Vi har många års erfarenhet av stenläggning i Västerås och vet hur tidskrävande och komplicerat det kan vara för en villaägare att göra allt arbete själv. Det är inte ovanligt att det kan ta en hel sommar att göra följande steg när man exempelvis ska anlägga en ny garageuppfart:

  • Schakta.
  • Transportera bort material.
  • Lägga bärlager.
  • Platta till med maskin.
  • Lägga stenkross.
  • Lägga marksten.
  • Lägga fogsand.

Det är ett hårt och tidskrävande arbete. Man måste veta om det går exempelvis el eller telefonledningar under marken. Ju högre upp i landet man kommer desto mer jord måste schaktas bort eftersom tjälen sätter sig djupare i marken. Vid ett område på ungefär 50 kvadratmeter kan det behövas många lastbilar för att frakta bort schaktmassorna – och lika många för att föra in material. Dessutom krävs eftertanke vid dränering av marken för att leda fukt bort från huset när du behöver stenläggning i Västerås. Planerar du en större stenläggning runt huset kan du dessutom behöva anpassa marken för dränering.

En stenläggning innebär ofta en stor investering i både pengar och tid så det gäller att det blir rätt från början.

Med vår mångåriga erfarenhet av stenläggning i Västerås vet vi att det ibland kan vara skönt att låta proffsen ta hand om hårdjobbet så du har tid med det viktigaste, att din vision om din nya garageuppfart eller uteplats blir som du tänker dig. Under hela processen finns vi självklart med och guider dig genom djungeln av material och de olika för och nackdelarna med en viss marksten. För oss är det viktigaste att du känner dig trygg genom hela projektet och vet att slutresultatet håller hög kvalité.

En proffsigt utförd stenläggning i Västerås kan höja värdet på din villa, ge en exklusiv känsla och ger ditt hus ett estetiskt lyft.