RING OSS - 021-372 47 21

Stenläggning Västerås

RING OSS - 021-372 47 21

Om oss

Vi hjälper dig när du behöver stenläggning i Västerås.

Vårt företag, Guten Entreprenad, är ett familjeägt företag som härstammar från Gotland. Vi har många års erfarenhet av stenläggning i Västerås och vet att våra kunder förväntar sig hög kvalité på utfört arbete och projekt präglade av professionalism. När man lägger sten finns en massor av material och olika tekniker man kan använda sig av, exempelvis kullersten, gatsten, naturstensplattor och tegel. Oavsett om du har en egen design i åtanke eller behöver hjälp från planering till färdigt projekt kan du lita på att vi hjälper dig genom hela processen under en stenläggning i Västerås. 

Vi sköter det tunga jobbet så låter vi dig fokusera på det som är viktigast för dig - att förverkliga din vision och ge din villa ett rejält lyft.

Kontakta oss för stenläggning i Västerås!

När du vänder dig till oss för din stenläggning i Västerås får du:

  • Kostnadsfri rådgivning
  • Hög kompetens
  • Mångårig erfarenhet
  • Hjälp och stöd i val av material och marksten
  • En tidplan för projektet

Som experter på markarbete tar vi ansvar genom hela processen under en stenläggning i Västerås för att du ska kunna få en tomt med det lilla extra. Vi förstår att lägga marksten kan vara ett mödosamt arbete som alla inte vill göra själva - därför finns vi här för att förverkliga din dröm om din nya uteplats, din trädgårdsgång eller garageuppfarten.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med stenläggning i Västerås.